Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CREATIVE FOOD FESTIVAL, pentru prima dată în Râmnicu Vâlcea

Pentru prima dată, Râmnicu Vâlcea va fi gazda evenimentului de tip street-food, CREATIVE FOOD FESTIVAL.

Scuarul Mircea cel bătrân din centrul municipiului capitală de judeţ se va transforma, între 27 aprilie şi 1 mai, într-o bucătărie imensă unde mai mulţi bucătari vor pregăti rețete savuroase. Gurmanzii și nu numai sunt invitați să se bucure de o experiență completă care va include atât preparate delicioase cât și activități tematice.

Răcoritoarele vor fi și ele prezente pentru a întregi peisajul unei relaxări, iar zonele special pregătite din festival vor fi gata pentru a-și întâmpina pofticioșii. Vedeta festivalului, mâncarea, va depăși limitele imaginației gurmanzilor și va pune la teste savuroase papilele gustative cu influențe din întreaga lume.

Preparatele vor putea fi servite într-o atmosferă relaxantă alături de CiviC RebelS, BABY ELVIS, Orkid, Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut, NAVI şi Umbra. De asemenea, pentru a creşte atractivitatea evenimentului, pe toată durata festivalului, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi animatori stradali, mimi stradali şi animaţie pe piciorange.

Eveniment este organizat de Asociația MediaZone în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.