Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

COSMIN CONSTANTINESCU: Întrebaţi, că nu este ruşine!

În urmă cu ceva timp, viceprimarul Eduard Vîrlan anunţa că la proiectul pasajul de pe strada Tudor Vladimirescu nu s-au prevăzut trotuare pentru pietoni şi că de aceea, acestea trebuie realizate din banii de la bugetul local. Fostul viceprimar al Râmnicului, pedelistul Cosmin Constantinescu reacţionează şi îi spune lui Vîrlan să nu-i fie ruşine să întrebe dacă nu ştie ceva.

„Domnilor edili, vă aduc la cunoştinţă că informaţiile lansate de dvs. în media locală, prin care susţineţi că, dintr-o eroare de proiectare, pasajul suprateran de pe bulevardul Tudor Vladimirescu nu are acces pentru pietoni, sunt total neadevărate şi iresponsabile!

Nu ştiu dacă aţi comis această greşeală din necunoştinţă sau din rea-voinţă, dar vă recomand să studiaţi cu mai mare atenţie planşele acestui proiect, pentru că o să zăriţi pe partea stânga, pe direcţia Goranu – Centru, o punte pietonală acoperită cu sticla (pentru protecţia trecătorilor) şi lifturile de acces către aceasta. Se cunoaşte faptul că la pasajele supraterane prevăzute cu legături (bretele acces) în rampa nu este permis să se amenajeze decât un trotuar tehnic de mică dimensiune pentru intervenţiile personalului autorizat. Normativele actuale pun accent sporit pe siguranţa pietonilor şi şoferilor, iar Uniunea Europeană – care finanţează acest obiectiv – nu face rabat de la aceste reguli.

Pentru alte detalii tehnice legate de acest proiect, dar şi pentru alte lucrări de amenajare sau investiţii, vă stau la dispoziţie şi vă ofer toată priceperea mea, pentru ca lucrurile să înceapă să decurgă normal şi în oraşul nostru!” – susţine consilierul local PDL, Cosmin Constantinescu.