Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Enceanu şi Niculina Stoican la Ziua Comunei Budeşti

Deşi în localitatea Budeşti din judeţul Vâlcea, Ziua Comunei nu a mai fost organizată de 4 ani, primarul Ionel Vlădulescu este decis să reînnoade tradiţia şi să organizeze pentru locuitori din Budeşti o petrecere de zile mari. De altfel, primarul doreşte ca, de acum încolo, în fiecare an să fie organizată această sărbătoare, dar nu mereu în aceeaşi locaţie.

Anul acesta, Ziua Comunei Budeşti va avea loc pe 30 iulie 2017, iar cei care au vor întreţine atmosfera de sărbătoare sunt, printre alţii, cântăreţii de muzică populară Constantin Enceanu şi Niculina Stoian.

„Ziua comunei am programat-o pe 30 iulie, deci pregătirile sunt în toi. Programul artistic va fi susţinut de mai mulţi artişti, de muzică populară şi uşoară. Dintre ei, i-aş aminti pe Constantin Enceanu şi Niculina Stoican. Mulţi localnici ne-au cerut să facem ce putem să-i aducem, aşa că i-am contactat. Sărbătoarea va fi la intrare în satul Budeşti, vizavi de magazinul Diana. Vor fi comercianţi cu bere, mici, tiribombe pentru cei mici… S–ar putea ca, din acest punct de vedere, să avem o problemă. Adică să nu se înghesuie comercianţii, pentru că, nefăcând ziua localităţii atâta timp, nu ştiu că o reluăm. Dar vom face o publicitate masivă şi va fi bine.

Vom avea competiţii sportive, dar şi alte activităţi specifice. Vom premia şi anul acesta cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Am identificat deja 15 familii, dar cred că vor fi mai multe. Colegul meu, Gheorghe Mirea şi soţia sa se numără printre acestea şi îl felicit cu această ocazie”, a concluzionat primarul din Budeşti.