Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Constantin Briceag continuă proiectele pe partea de infrastructură la Valea Mare

În urma realegerii în fruntea comunei Valea Mare, Constantin Briceag a declarat că îşi va continua proiectele începute. Mai exact, se vor efectua lucrările de asfaltare a uliţelor săteşti şi a drumurilor comunale. Comuna Valea Mare s-a înscris în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea iar începând cu luna august, vor fi scoase la licitaţie lucrările de extindere a canalizării în satele Pietroase, Delureni, Bătășani, Drăganu şi Mărgineni. Prin această lucrare, practic se va realiza canalizarea în toată comuna. Valoarea proiectului este de 2.200.000 de euro.

Pe lista de priorităţi a primarului Constantin Briceag se află şi căminele culturale din satele Drăganu şi Valea Mare. Alte proiecte vizate sunt bazele sportive cu suprafaţă sintetică din satele Drăganu şi Bătășani. Vor continua şi lucrările de puntea care face legătura între satele Mărgineni şi Giuleşti. La fel se va întâmplă şi cu asfaltarea drumului din satul Pietroasa, pe o lungime de 1,2 kilometri.

Vor fi efectuate lucrări de reabilitare şi construcţie de poduri. De asemenea, vor continua şi lucrările la podul peste Cerna. Inundaţiile frecvente, care au sporit alunecările de teren îl fac pe Constantin Briceag să se confrunte în ultimii doi ani cu cea mai gravă problemă din mandatul său de primar. Acesta a primit promisiunea ca la prima şedinţă a Guvernului pe situaţii de urgenţă, va primi sumele necesare pentru lucrările de reabilitare a zonelor afectate de alunecările de teren.