Acasă Administraţie Complex de agrement de 5 milioane de euro la Băile Olăneşti! Primarul...

Complex de agrement de 5 milioane de euro la Băile Olăneşti! Primarul Vasilache vrea să modernizeze toate parcurile

Proiecte de 5 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea parcurilor din Băile Olăneşti, aceasta este o parte a strategiei primarului Sorin Vasilache pentru îmbunătăţirea infrastructurii turistice în localitate.

În cursul anului 2017, Sorin Vasilache, primarul oraşului Olăneşti, intenţionează să obţină de finanţări pentru proiectele care vizează îmbunătăţirea infrastructurii turistice în localitate, modernizarea Parcului Central, Parcului Unirii (parcul din zona Hotelului Parâng) şi parcului din zona Poştei.

„Proiectele pentru aceste parcuri vor fi depuse în vederea finanţării cu fonduri europene. Parcul Unirii a fost modernizat în anul 2007 printr-un proiect cu fonduri Phare dar, cu toate acestea, el va intra într-un nou proces de renovare şi înnoire, bazat pe realităţile prezentului. Tot în această perioadă avem în plan amenajarea unei zone de agrement cu un teren de sport şi parcuri pentru recreere. Altfel spus, la Olăneşti se va construi un complex de agrement. Proiectul va cuprinde realizarea de alei pietonale, piste pentru biciclete, crearea de noi trotuare, amenajarea spaţiilor verzi, modelarea terenului, crearea de facilităţi pentru recreere pe terenul amenajat, zone speciale pentru sport, locuri de joacă pentru copii, dotare cu mobilier urban, modernizarea străzilor de lângă terenurile supuse intervenţiilor şi, de asemenea, amenajarea unui teren de sport de dimensiuni mari, cu gazon natural, pretabil pentru desfăşurarea activităţilor sportive. Valoarea proiectului este de 5 milioane de euro”, susţine primarul oraşului Băile Olăneşti, Sorin Vasilache.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.