Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Centrul de zi pentru bătrâni, prioritar în comuna Guşoeni

Primăria din Guşoeni are în vedere mai multe proiecte. În ciuda dificultăţilor financiare de care a avut parte în ultimul timp, Centrul de zi pentru bătrâni se află în topul priorităţilor. Mai exact, se urmăreşte modernizarea, reabilitarea şi transformarea dispensarului medical într-un astfel de cămin pentru bătrâni.

Edilul consideră că această investiție este absolut necesară deoarece în Gușoeni trăiesc foarte multe persoane vârstnice, dar și peste 100 de persoane cu handicap, acesta fiind un argument solid care să conducă la necesitatea înființării și funcționării unui astfel de centru.

Pe lângă acest cămin, primarul Nicolae Concioiu doreşte să aducă reţeaua de gaze naturale în comuna Guşoeni şi să modernizeze şi drumurile comunei. Acesta nu este sigur că asfaltul va fi turnat chiar până în cătunele depărtate, însă va dori ca în zonele izolate să se realizeze drumuri accesibile mijloacelor de transport auto. „Vom urmări în măsura în care avem disponibilităţi să asfaltăm şi uliţele săteşti, care la ora actuală sunt la nivel de pietruire.”, a declarat edilul Nicolae Concioiu.

Chiar dacă în 2016 vor avea un buget mai mic în comparaţie cu 2015, autorităţile locale din Guşoeni sunt încrezătoare că vor reuşi să ducă la finalizare toate obiectivele propuse, după ce anul trecut comuna a intrat în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Apa Vâlcea.