Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cât costă să te înscrii în Programul de formare a înalţilor funcţionari publici?

Taxele de participare, precum şi cifra de şcolarizare la Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici în 2016 au fost publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit Ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 274/2016, publicat astăzi în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 184 apărut şi intrat în vigoare, anul acesta vor fi disponibile 100 de locuri în cadrul Programului de formare a înalţilor funcţionari publici.

În ceea ce priveşte taxele de participare, acestea au fost stabilite după cum urmează:

– taxa de înscriere la concurs – 200 lei;

– taxa de şcolarizare – 2.000 lei.

Aşadar, observăm că tarifele de anul acesta sunt aceleaşi cu cele practicate anul trecut, atunci când taxa de înscriere la concurs s-a dublat faţă de 2014, când cuantumul acesteia a fost stabilit la 100 de lei.

Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici vizează dezvoltarea competenţelor şi aptitudinilor necesare exercitării funcţiilor publice din categoria înalţilor funcţionari publici, pentru gestionarea eficientă a activităţilor specifice acestor funcţii.

Pana în momentul de faţă, ANFP nu a stabilit când se va desfăşura concursul anul acesta.