Acasă Administraţie CÂINENI: Dispensarul uman arată jalnic! Primarul Nicolae vrea să-l reabiliteze

CÂINENI: Dispensarul uman arată jalnic! Primarul Nicolae vrea să-l reabiliteze

Dispensarul uman din localitatea Câineni va intra în reabilitare totală, dacă proiectul depus de primarul Ion Nicolae pe OG 28 va primi finanțare. Primarul Nicolae susține că este pentru prima dată când Guvernul îşi îndreaptă atenţia şi către aceste unităţi medicale și nu vrea să rateye ocazia, mai ales că la dispensarul nu au mai fost efectuate lucrări de reparații sau întreținere de ani de zile. La dispensarul comunei activează doi medici de familie și un stomatolog.

„Clădirea dispensarului e una mare şi impunătoare, cu două nivele, dar care arată jalnic, din cauza faptului că nu a mai fost reabilitată niciodată până acum. Motivul este acela că, până în prezent, nu a mai existat nicio măsură guvernamentală prin care se puteau moderniza aceste locaţii. E prima oară când am văzut că Guvernul îşi îndreaptă atenţia şi către aceste unităţi medicale, aşa că am profitat şi am depus documentaţia necesară pe OG 28. Proiectul are o valoare totală de 12 miliarde de lei vechi şi cuprinde o recondiţionare generală.

Practic, doar zidurile clădirii vor mai rămâne intacte, deoarece acestea sunt oricum foarte solide. În rest, se va schimba totul. Lucrările vor viza înlocuirea acoperişului, refacerea instalaţiilor electrice şi a celor sanitare. În plus, vom pune gresie, faianţă şi vom realiza izolarea termică a clădirii”, a încheiat alesul PNL.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.