Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Note jenante pentru candidaţii la şefia Poliţiei Locale

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei de director executiv la Poliţia Locală a avut loc în data de 23 iunie a.c., la orele 20.00, iar membrii comisiei au corectat lucrările celor trei candidaţi, afişând punctajele obţinute în data de 24 iunie a.c.

În urma corectării lucrărilor niciunul dintre cei înscrişi în competiţie nu au reuşit să obţină peste 70 de puncte pentru a se califica la proba următoare, cea de susţinere a interviului. Astfel, fostul şef al Poliţiei Locale, Alecu Deaconu a obţinut 46 de puncte, Marian Bulgaru, şef serviciu dispecerat Monitorizare a obţinut 41 de puncte, iar favoritul competiţiei, fostul purtător de cuvânt al Poliţiei Vâlcea din anii 2006 – 2007, Marcel Sărdaru s-a clasat pe locul III cu 40 de puncte

Aşadar, Primăria Râmnicu Vâlcea a scos la concurs, pentru a treia oară, funcţia publică de conducere vacantă de director executiv, gradul II– Poliţia Locală a municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.

„Din păcate nici de această nici un concurent nu a obţinut punctajul necesar pentru a merge mai departe, astfel încât în perioada următoare vom organiza un nou concurs”, ne-a declarat secretarul primăriei Râmnicu Vâlcea, Ion Didoiu

După demisia lui Alecu Deaconu din urmă cu mai bine de o jumătate de an, funcţia de conducere este vacantă, interimar fiind domnul Nicolae Sâia, şef serviciu ordine publică. Pare-se că fostul purtător de vorbe de la IPJ Vâlcea se află în graţiile actualului interimar, fiind susţinut puternic de acesta.