Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bani de la Consiliul Județean Vâlcea pentru înlăturarea pagubele produse de râul Topolog pe DJ 678 D, în satul Dosul Râului

În 2018 inundaţiile care au mărit debitul râului Topolog, provocând viituri, au izolat complet satul Dosul Râului, distrugând total puntea veche care lega acest sat de restul comunei.

„În 2018, râul Topolog a produs inundații în multe zone, comuna Nicolae Bălcescu fiind grav afectată de aceste calamități.

După ce am parcurs toată birocrația și procedurile legale, astăzi, am semnat un nou contract prin care înlăturăm pagubele produse de râul Topolog pe DJ 678 D, în satul Dosul Râului.

Vom investi aici aproximativ 800.000 lei, în lucrări complexe de refacere a sistemului rutier, dar și de asigurare a scurgerii apelor, prin execuția de podețe, șanțuri și canale betonate. De asemenea, pentru siguranța circulației în zonă, va fi amenajat un parapet metalic.

Investiția are un termen de execuție de 6 luni, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în următoarele zile” a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

{mp4}47971{/mp4}