Acasă Administraţie AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE! Bibliotecă, sală de fitness şi sală de filme 3...

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE! Bibliotecă, sală de fitness şi sală de filme 3 D în căminul cultural de la Păuşeşti Măglaşi

Primarul localităţii Păuşeşti Măglaşi, liberalul Alexandru Dediu, a anunţat că urmează să fie demarate lucrările de reabilitare a căminului cultural din comună. Deja contractul de execuţie a lucrărilor a fost semnat de către Compania Naţională de Investiţii şi firma câştigătoare pentru proiectul ce are ca obiectiv „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural Păuşeşti-Măglaşi”.
Potrivit declaraţiilor primarului Dediu, proiectul cuprinde lucrări de reabilitare ce vizează schimbarea acoperişului (atât lemnărie, cât şi tablă), înlocuirea tâmplăriei cu una nouă din PVC cu geam termopan, înlocuire instalaţie electrică, construirea a două grupuri sanitare şi până la zugrăveli interioare şi exterioare, anveloparea căminului, branşarea la utilităţile publice şi introducerea încălzirii centrale.
Foarte important, primarul Dediu a prins în acest proiect de reabilitare şi dotarea unei săli de filme 3 D, spaţii moderne pentru funcţionarea unei biblioteci şi a unei săli de fitness, dar şi o sală modernă pentru spectacole şi nunţi.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.