Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE VÂLCENI! Din 18 ianuarie veţi putea să vă plătiţi taxele şi impozitele. 10% REDUCERE

De luni, 18 ianuarie a.c., la sediul Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului din strada Carol I vâlcenii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele locale pentru anul 2016.

La jumătatea lunii februarie se va deschide şi centrul de încasare din Ostroveni, de pe strada I.C. Brătianu, ne anunţă Primăria Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat de presă.

De menţionat că pentru plata integrală a impozitelor până la data de 31 martie, contribuabilii primesc o bonificaţie de 10%, în conformitate cu HCL nr. 281/28.12.2015 privind modificarea, completarea şi republicarea Hotărârii Consiliului Local nr. 216/2015 referitoare la aprobarea nivelului impozitelor, taxelor şi a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2016.

1.850 de contribuabili din Râmnicu Vâlcea au solicitat, în ultimii ani, acces la sistemul on-line de plată a impozitelor şi, astfel, vor putea achita obligaţiile către bugetul local prin intermediul site-ului www.taxermvl.ro.

Râmnicenii care au rămas cu restanţe la impozitele aferente anului 2015, taxe sau amenzi, au putut să şi le achite de săptămâna trecută la ghişeele din strada Carol I.