Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE INFRACTORI! Toată comuna Tetoiu este supravegheată VIDEO

Investiţie importantă în localitatea Tetoiu din bugetul local. Primarul Lucian Antonie şi-a dorit în mod deosebit ca localitatea pe care o conduce să fie supravegheată video, de la intrare până la ieşire, în acest sens considerând edilul că infracţiunile în Tetoiu se vor rări.

Astfel, de mai bine de un an de zile, în Tetoiu funcţionează un performant sistem video, format din 17 camere de înregistrat, care monitorizează punctele importante din localitate, cum ar fi în faţa primăriei, a şcolii, precum şi la biblioteca comunală.

Primarul Lucian Antonie este foarte mândru de investiţia sa, iar sistemul de supraveghere se află chiar în biroul lui. De acolo, poate vedea absolut tot ce se întâmplă în localitate, iar câteva dintre camerele video chiar pot surprinde în timpul nopţii chiar şi numărul de înmatriculare al maşinilor.

„Vreau să ştie toată lumea că aici nu este sat fără câini. De când funcţionează sistemul video, infracţiunile au scăzut, iar faptul că le pot oferi siguranţă oamenilor din Tetoiu reprezintă un motiv de mândrie pentru mine”, ne-a declarat primarul Lucian Antonie.