Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

APAVIL a intrat în vizorul lui GUTĂU! Primarul promite restructurare totală

Primarul Mircia Gutău este decis să facă ordine în ograda APAVIL, societate aflată în subordinea CJ Vâlcea şi Primăria Râmnicu Vâlcea. Deşi susţine că actualul director Cristian Jianu este un adevărat profesionist, Gutău promite restructurare totală în interiorul societăţii de distruire a apei din judeţul Vâlcea.

Intenţiile primarului Gutău coincid şi cu o perioadă în care mandatele unor directori din APAVIL au expirat sau sunt pe cale să expire. În viitorul apropiat, urmează să fie scoase la concurs posturile de director general, director comercial şi contabil şef. Deocamdată, mandatul directorului Jianu, care a expirat în data de 21 august 2017, a fost prelungit cu încă 4 luni. De asemenea, mandatul directorului tehnic urmează să expire în luna februarie a anului viitor.

“La Apavil va avea loc o restructurare totală. Voi propune acest lucru în şedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul lunii septembrie 2017. Primăria municipiului trebuie să plătească 10 miliarde de lei, un împrumut la BERD, şi e normal ca cel care plăteşte să mai şi ştie ce se întâmplă acolo.

Nu sunt mulţumit nici de actualul CA de la APAVIL. Propunerea cu care voi veni eu pt CA va fi de necontestat. Avem nevoie de profesionişti adevăraţi. Am sprijinul total al preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu”, a declarat primarul Mircia Gutău în cadrul unei conferinţe de presă.