Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A început Marea Asfaltare! Primarul interimar Gigi Matei a anunțat începerea lucrărilor la mai multe străzi din municipiu

Primarul interimar Gigi Matei a precizat că, în această perioadă, municipalitatea a demarat lucrări de reparații ale carosabilului, dar și ale trotuarelor de pe mai multe străzi din oraș. Potrivit declarațiilor lui Gigi Matei, deja se execută, la unele străzi lucrările fiind finalizate, lucrări de reparaţii la Bulevardul Tineretului, strada IC Brătianu, strada Goranu şi străduţele adiacente, precum şi strada Iancu Pop. De asemenea, a fost terminată betonarea canalului colector de scurgere de pe strada Bicaz, ca şi strada, de altfel.

MAGDA POPESCU

magda.popescu@voceavalcii.ro

Programul de investiții al Primăriei Rm. Vâlcea pentru acest an include multe lucrări de investiții de amploare, din care nu vor lipsi cele de reabilitare a trotuarelor de pe principalele străzi din municipiu, dar și alte lucrări de reparații. În atenţia primarului interimar au intrat şi locurile de joacă din oraş, care vor beneficia de reparaţii capitale. Vor fi reparate şi recondiţionate aparatele de joacă, iar băncuţele şi gărduleţele vor fi vopsite. De o nouă recondiţionare vor beneficia şi băncile din oraş, care sunt degradate, ele fiind reparate şi vopsite. De asemenea, în această săptămână, vor fi amplasate în municipiu 250 de noi coşuri de gunoi. Primarul interimar Gigi Matei a anunţat că intenţionează să igienizeze toate gangurile din oraş. Acestea vor fi zugrăvite, căpătând astfel o nouă imagine.