Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

1 milion de euro vor fi investiţi la Ocnele Mari! Primarul Mihai Pătru se apucă de treabă

Primarul localităţii Ocnele Mari, liberalul Mihai Pătru crede cu tărie că în acest mandat Ocnele Mari va deveni staţiune. Pentru acest deziderat, este nevoie de investiţii ambiţioase, investiţii pe care Mihai Pătru are de gând să le demareze în cel mai scurt timp. Proiectul de modernizare a drumurilor din Ocne, care încă nu a primit finanţare, nu a fost abandonat de către primarul Pătru, care, recent, a fost la Ministerul Dezvoltării pentru a clarifica inadvertenţele apărute. Primarul este optimist că până la urmă va obţine finanţare.
“Proiectul vizează asfaltarea a 6,4 kilometri de drumuri şi este evaluat la peste 40 de miliarde de lei vechi. Este vorba despre străzile Abatorului, Florilor, Valea Bradului, Poeniţa, Pinilor, Aviatorului, Şcolii, Lunca, Goruniş şi Buda. Ni s-au mai cerut nişte documente şi le-am dat, deci eu cred că, în prima parte a anului viitor, vom intra pe PNDL 3 şi vom putea începe lucrările”, a anticipat liberalul.
De asemenea, edilul PNL a făcut cunoscut că, zilele acestea, s-a încheiat proiectarea pentru modernizarea zonei centrale a oraşului. “Urmează să scoatem lucrările la licitaţie, iar după execuţie, veţi vedea, localitatea Ocnele Mari va arăta diferit. Vom amenaja spaţii verzi, alei, o fântână arteziană foarte frumoasă, vom monta băncuţe etc.. Costurile sunt undeva la 200 de mii de euro, pentru că nu ne-am permis mai mult. Trebuia însă să facem ceva, deoarece zona centrală, la Ocnele Mari, nu arată aşa cum ar trebui. Pe parcurs, evident, trebuie să continuăm astfel de lucrări în toate zonele, pentru a ne mări şansele să ne atingem visul: să devenim staţiune balneară. Pentru asta, trebuie să îndeplinim mai multe condiţii, dar acum facem un pas, cu proiectul de 17 miliarde – pod, podeţe, punţi pietonale şi celălalt, de 200.000 de euro – modernizarea zonei centrale”, a completat primarul Mihai Pătru.