Acasă Actualitate „Voi dubla rezultatele electorale în colegiul Horezu”

„Voi dubla rezultatele electorale în colegiul Horezu”

IMPLICARE. Veteran al ultimelor campanii electorale, unde, de fiecare dată a obţinut rezultate foarte bune, pedelistul Ştefan Prală se declară optimist privind rezultatele alegerilor locale din 10 iunie 2012, chiar dacă, este conştient că va fi o luptă dură. PDL-ul şi guvernul portocaliu au scos ţara din criză, susţine politicianul, care este conştient atât de plusurile, cât şi de minusurile de care dispune în acest moment PDL-ul la Vâlcea.

În momentul plecării sale din PSD, au existat multe voci care sugerau, mai mult sau mai puţin voalat, că Ştefan Prală a ales PDL doar ca pe un moft şi nu pentru a se implica în mod concret în campania prezidenţială a lui Traian Băsescu. Ştefan Prală declara într-o conferinţă de presă că se aşteaptă să existe anumite suspiciuni, făcând în acelaşi timp şi o promisiune: „Tuturor celor care mă privesc cu anumite reticenţe nu pot să le spun decât un singur lucru: să aibă încredere în mine pentru că voi confirma prin ceea ce voi face alături de această echipă tânără şi plină de iniţiativă cum este cea a PD-L Dâmboviţa“. Ceea ce a şi făcut. Devenit între timp, prin votul pedeliştilor, secretar executiv adjunct, obţinând cel mai mare număr de voturi, Ştefan Prală şi-a transformat numele în renume. De mai bine de 2 ani de zile, este prezent în mai toate localităţile judeţului, participă şi iniţiază acţiuni politice, dar, cel mai important lucru, stă de vorbă cu oamenii. Alegerile locale care se apropie îl găsesc pe Ştefan Prală pregătit pentru bătălia electorală ce va urma. Şi-a făcut temele politice din timp, iar acum a venit vremea să şi culeagă rezultatele. Prală a pregătit cu minuţiozitate viitoarele liste de consilieri locali în toate localităţile din colegiul Horezu şi pariază pe câteva nume grele din acest colegiu că vor câştiga primăriile din Mateeşti, Oteşani, Horezu, Milcoiu, Pietrari, Băbeni, precum şi din alte localităţi.

De-a lungul timpului, Ştefan Prală s-a implicat în mai multe acţiuni de suflet cum ar fi ajutorarea unor lăcaşe de cult, dar şi un sprijin real acordat unor biserici. A construit, pe cheltuiala proprie, două troiţe, una în Horezu, iar cealaltă în Stoeneşti. A acordat o atenţie deosebită organizaţiilor de femei din judeţ, ajutându-le pentru organizarea diferitelor acţiuni de socializare. De 1 şi 8 Martie, Ştefan Prală nu a uitat să cinstească femeia, acordând un număr important de flori, femeilor din colegiile Horezu şi Brezoi. De asemenea, Ştefan Prală a acordat o atenţie deosebită tinerilor din partid, acţiunile organizaţiei de tineret fiind o prioritate pentru Ştefan Prală. I-a sprijinit pe tineri în toate manifestările întreprinse de la ecologizare până la plantare de pomi sau organizarea periodică a şcolilor de vară.

Pe cine votăm la locale – gospodarul sau politicianul?

La întrebarea din intertitlu, Ştefan Prală a răspuns scurt şi hotărât că, de această dată, oamenii vor vota gospodarul. „Sunt convins că aceste alegeri se vor baza pe oameni valoroşi şi echipe puternice, iar partidele politice vor conta mai puţin sau deloc. Lumea este dezamăgită de politică şi partidele care o promovează, fapt ce mă determină să cred în oameni valoroşi care vor candida şi vor câştiga cu siguranţă încrederea concetăţenilor. Au fost lucruri grele pe care a trebuit să le suportăm în această perioadă, aşa cum s-au făcut şi eforturi susţinute pentru a face şi lucruri bune: pensia minimă garantată, care mie îmi dă impresia că a făcut dreptate socială. În judeţul nostru există 16.500 de oameni, care beneficiază de această pensie. Consider că s-a făcut mai puţin rău în această guvernare decât s-a făcut în guvernările anterioare. Cred în plusurile pe care le are azi România la nivel macro-economic şi sper să se simtă la fiecare român în parte în perioada imediat următoare” – ne-a declarat secretarul executiv adjunct al PDL, Ştefan Prală.

MAGDA POPESCU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.