Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VOCEA VÂLCII, de 25 DE ANI, în slujba dumneavoastră!

Împlinirea a 25 de ani de la prima apariție a ziarului nostru este un plăcut prilej de bilanţ!

De 25 de ani suntem alături de dumneavoastră, cititorii noştri dragi! Redactorii noştri şi-au pus, prin intermediul ziarului, sufletul, gândurile şi trăirile în slujba dumneavoastră. Am fost răsplătiţi prin numărul mare de cititori, rămânând, deşi piaţa media s-a mărit, cel mai ştiut ziar. Vă mulţumim celor care aţi ajuns la o vârstă onorabilă alături de “VOCEA VÂLCII”, vă mulţumim celor care creşteţi alături de noi, că ne alegeţi să vă fim parteneri în buna informare despre toate evenimentele importante ce se petrec în jurul nostru.

Încă din primul număr, am încercat şi credem că am reuşit să fim corecţi, echidistanţi, demni de meseria nobilă pe care o slujim cu abnegaţie. Multe sacrificii se fac de către echipa redacţională într-o economie de piaţă austeră, însă nu ne plângem de milă. Am trecut împreună prin momente istorice, prin bine şi prin rău, redactorii noştri au adus în faţa opiniei publice cele mai importante subiecte care ne-au influenţat viaţa, am crezut în dumneavoastră, şi dumneavoastră aţi crezut în noi.

Împreună suntem la bilanţ! Considerăm că în primul rând trebuie aniversaţi cititorii, care zi de zi ne-au dat impulsul de a merge mai departe.

Din nou şi din nou, de un milion de ori, felicitări pentru strădania şi munca depusă de colectivul redacţional, de colaboratori, de parteneri și, nu în ultimul rând, felicitări tuturor celor care și-au pus amprenta asupra drumului nostru.

Vocea Vâlcii – Unul din cele mai bune site-uri de știri online din Vâlcea