Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VOCEA VÂLCII a câştigat locul I la concursul de tir

Nu putem să nu menţionăm că redactorii VOCEA VÂLCII au câştigat un binemeritat loc I la competiţia pe echipe. Redactorul Claudia Stanciu s-a clasat pe locul II la individual feminin, iar colegul nostru Cătălin Buşe a luat locul I la individual masculin.

Pe un frig năprasnic, jurnaliştii vâlceni s-au întrecut în mânuirea armei de foc într-un concurs organizat de jandarmii vâlceni. 14 ziarişti din presa locală au înlocuit, pentru o oră, pixul şi calculatorul cu puşca semi-automată cu lunetă într-un concurs din cadrul Cupei presei la tir organizat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea în poligonul de la Goranu. Aceasta se numără printre competiţiile din cadrul activităţilor prilejuite de sărbătorirea a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. „Jurnaliştii s-au dovedit a fi trăgători de elită, iar clasamentul final s-a stabilit în funcţie de punctajul strâns de fiecare concurent. Jurnaliştii au avut astfel ocazie, ca-n fiecare an de altfel, de a demonstra că au îndemânare şi în folosirea armelor de foc şi nu numai a pixurilor, camerelor foto sau video ori a reportofoanelor” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Cosmin Iordache.

Nu putem să nu menţionăm că redactorii VOCEA VÂLCII au câştigat un binemeritat loc I la competiţia pe echipe. Redactorul Claudia Stanciu s-a clasat pe locul II la individual feminin, iar colegul nostru Cătălin Buşe a luat locul I la individual masculin. În rândurile de mai jos, vom publica clasamentul concursului:

Individual Feminin:

Locul 1 –  28  Puncte – Mihart Victoria – Viaţa Vâlcii

Locul 2 – 26 Puncte – Claudia Stanciu – Vocea Vâlcii;

Locul 3 – 18 Puncte – Giorgiana Popescu – Eurovâlcea;

Locul 3 – 18 Puncte – Mihaela Borcan – Viaţa Vâlcii;

Individual Masculin:

Locul 1 – 26  Puncte – Cătălin Buşe – Vocea Vâlcii;

Locul 2 – 21 Puncte  – Cenariu Dan –  Ştiri din Vâlcea;

Locul 3 – 18  Puncte – Stan Daniel – Eurovâlcea;

Pe echipe:

Locul 1 – Echipa Vocea Vâlcii formată din:

– Claudia Stanciu

– Cătălin Buşe

Locul 2 – Echipa Viaţa Vâlcii, formată din:

–      Mihart Victoria;

–      Mihaela Borcan;

Locul 3 – Echipa Eurovâlcea,  formată din:

–      Stan Daniel;

–      Giorgiana Popescu

Acordarea cupelor şi diplomelor pentru cei prezentaţi anterior se va face în cadru festiv, în data de 03 Aprilie 2013.

MAGDA POPESCU