Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VOCEA ROMÂNIEI: Pentru că a fost eliminat, Romeo Zaharia a vrut să se arunce de la etaj

Romeo Zaharia, care a făcut parte din echipa Loredanei Groza, dar a fost eliminat în urma confruntării cu Aurel Niamţu, i-a mărturisit cântăreţei Nico că a fost atât de dezamăgit, încât se gândea să se arunce de la etaj.

Încă de la repetiții, Romeo a dat semne de nervozitate, nemulțumit fiind de faptul că Aurel i-ar fi cântat o parte din versurile ce-i reveneau lui la duel. Cei doi au cântat la duel piesa lui Dan Spătaru, „Nu m-am gândit la despărţire„. Romeo Zaharia nu s-a simțit deloc în elementul său pe scenă alături de Aurel şi nu a cântat deloc bine. Loredana Groza a decis să meargă mai departe cu Aurel Niamţu, zis „Bicu”, decizie poate neaşteptată, având în vedere vârsta înaintată a concurentului. „L-am preferat pe Aurel pentru că a fost mai stăpân pe el şi pe situaţie”, și-a motivat Loredana, alegerea.

La aflarea verdictului, Romeo Zaharia a clacat în culise unde a avut o ieșire nervoasă și i-a mărturisit lui Nico, care venise să-l susțină la concurs, că vrea să se arunce de la etaj. „Este dezamăgit, a spus că se aruncă de la etaj. I-am spus, măi băiatule, cum să te arunci? Sunt oameni care nu găsesc o rezolvare”, a afirmat Nico.

Foarte nervos, Romeo Zaharia a spus: „Sunt supărat pentru că după atâţia ani de cântat, nu sunt un necunoscut, nu sunt un neica nimeni, am cântat în festivaluri, am luat locul doi la Mamaia, cânt la teatrul Toma Caragiu… Dar nu cred că s-a ales pe valoare vocală. Aurel nu este mai bun decât mine. Totuşi eu am 36 de ani”.