Acasă Actualitate VIDEO: Un nou scandal în Biserica Ortodoxă Română. Părintele Calistrat, acuzat că...

VIDEO: Un nou scandal în Biserica Ortodoxă Română. Părintele Calistrat, acuzat că a bătut două femei

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, celebru pentru sfaturile de viață pe care le oferă în mediul online, a fost înregistrat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, după slujbă.

Din materialul video se vede cum părintele Calistrat se duce către femeie și o lovește extrem de puternic, această pierzându-și echilibrul. Momentul poate fi văzut AICI.

Poliția din Iași deja anchetează acest incident, care s-a petrecut în seara zilei de 9 noiembrie. Două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat.

„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.