Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO SCANDAL la Șirineasa cu polițiști, cătușe, spray lacrimogen și înjurături

Scandal la Șirineasa, după finalizarea procesului de votare. Un grup de cheflii înjură și amenință polițiștii chemați la fața locului pentru a aplana conflictul. Totul a fost filmat de scandalagii și pus pe rețelele de socializare

”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Băbeni au fost sesizați de un polițist, care se afla în paza unei secții de votare de pe raza comunei Șirineasa, sat Slăvitești, cu privire la faptul că, în apropierea secției de votare, mai multe persoane consumă băuturi alcoolice, tulbură ordinea și liniștea publică și îi adresează cuvinte și expresii jignitoare agentului de poliție.
Polițiștii ajunși la fața locului au identificat mai multe persoane, moment în care, la vederea polițiștilor, un bărbat a început să aibă un comportament agresiv, față de polițiști și să instige pe celelalte persoane să fie agresive față de polițiști.
Polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului care provoca scandal, moment în care doi bărbați au încercat să împiedice organele de poliție în luarea măsurilor legale, un polițist fiind nevoit să folosească spray-ul ir
Ulterior, bărbatul de 41 de ani, din Slăvitești, a fost condus la sediul poliției, acesta fiind sancționat cu 6.500 de lei conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a dispus efectuarea de verificări, prin structura de control intern, cu privire la intervenția polițiștilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.