Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: PROFESIONAL NEW CONSULT, Moș Crăciun pentru o mamă cu cinci copii

Formarea profesională este punctul nostru forte, iar pentru formarea unui adult de succes trebuie întâi de toate să sprijinim dezvoltarea armonioasă a copilului!
Astăzi, în prag de sărbătoare, ne-a fost solicitat ajutorul pentru a pune din nou zâmbetul pe chipul a cinci copilași și pentru a le oferi bucuria sărbătorilor ce bat la ușă. Așadar, oamenii din spatele echipei PROFESIONAL NEW CONSULT n-au stat pe gânduri și au răspuns încă o dată “PREZENT”, de data aceasta unei mame ce își crește singură cei 5 copii, astfel că am reușit să susținem acești copii să mai facă un pas în față, spre viitorul pe care și-l doresc!
Chiar dacă ești persoană fizică sau deții o societate comercială, un simplu gest poate să schimbe viața celor mai putin norocoși. Susține cauzele în care crezi și ajută societatea să se schimbe în bine !
Atunci când vrei ca lumea să devină un loc mai bun, atunci când iți pasă de cel de lângă tine, cel mai important este să ai inițiativa care să susțină acest parcurs și să oferi puțin cate puțin.

PROFESIONAL NEW CONSULT

Mereu în favoarea ta!

Întreaga echipă vă urează, sărbători binecuvântate și un an prosper !