Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Priveghiul lui Babi de la Vâlcea, rromul împușcat în America, întrerupt de polițiști. Florin Salam a fost prezent

Babi de la Vâlcea, împușcat în America, a ajuns acasă, acolo unde soția, rudele, dar și sute de oameni îl plâng. În curtea lui a fost haos, sute de oamenii îngrămădindu-se. Imaginile surprinse și postate pe internet de un participant la priveghi sunt cu adevărat sfâșietoare. Fără să poarte mască şi fără să ţină cont de regulile de distanţare, oamenii s-au îmbulzit la priveghiul unde Florin Salam a cântat manele de jale.

Tot mai multe persoane prezente la fața locului au făcut live-uri pe Facebook, iar din imagini se poate observa cum nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și purtarea măștilor.

De aceea, în seara zilei de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la casa lui Babi de la Vâlcea, unde se desfășura priveghiul. Persoanelor prezente li s-a adus la cunoștință că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, în valoare de peste 3.500 de lei, fiind sancționat atât organizatorul cât și participanții.

CITEȘTE și: Rrom din Vâlcea, împușcat în America. Florin Salam va cânta la înmormântare