Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: ”Poftă bună” să avem! Produse de patiserie cu musculițe la LIDL Drăgășani

În vitrina supermarketului LIDL, din Drăgășani, județul Vâlcea, la raionul de produse de patiserie, sunt scoase la vânzare, la ”pachet” cu acestea, și musculițe vii.

Situația de-a dreptul dezgustătoare ne-a fost semnalată de un cititor al publicației noastre, care a trimis pe adresa redacției un video cu imaginile surprinse. În imaginile filmate se pot vedea musculițele cum stau peste produsele de patiserie, care așteaptă să fie cumpărate și ”savurate”.

”Mă numesc Adrian, sunt din Slatina. Am trecut prin Drăgășani și m-am oprit la Lidl ca să cumpăr ceva de mâncare. Am rămas surprins să văd raionul cu brutărie plin de musculițe. Atunci când am chemat șeful de magazin și l-am întrebat dacă știe de ce l-am chemat, m-a întrebat dacă pentru musculițe. L-am întrebat dacă tot știe de problemă, de ce nu a făcut nimic. Mi-a răspuns că a înștiințat șeful de zonă și așteaptă să vină să rezolve problema. La întrebările: de ce mai vinde astfel de produse în asemenea condiții și de ce nu a luat produsele de la raft, mi-a spus că el mănâncă fără nici o problemă. După două minute a venit și mi-a zis că șeful de zonă își cere scuze și îmi oferă un panetone și o sticlă de vin ca să șterg video. L-am întrebat dacă mă mituiește și mi-a zis că nu, era doar o mică atenție… Desigur că nu am acceptat” ne transmite cititorul care a filmat video-ul revoltător.