Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlceni prinşi la furat în GORJ. Au furat băuturi, ţigări şi o ştampilă

Trei vâlceni au fost opriți în trafic de polițiștii gorjeni, la Stoina. În autoturismul condus de un bărbat de 60 de ani, în urma verificărilor poliţiştilor gorjeni, erau mai multe sticle și doze cu băuturi alcoolice și pachete de țigări, fără documente de provenienţă, precum şi o ştampilă a unei societăţi comerciale. Se pare că acestea au fost furate de la un magazin alimentar din comuna Licurici, judeţul Gorj. În maşină se mai aflau doi tineri, de 22 şi 26 de ani. Toţi trei sunt din comuna Sineşti, judeţul Vâlcea.

În urma audierilor, s-a constatat faptul că grămezile de pachete de ţigări şi zecile de sticle şi doze de bere erau sustrase dintr-un magazin din Licurici. Ştampila pe care hoţii au furat-o a fost cea care i-a dus pe oamenii legii direct la societatea păgubită. Tinerii din judeţul Vâlcea s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

,,Polițiști din cadrul Secției 8 Politie Rurală Stoina au oprit pentru control în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din comuna Sineşti, județul Vîlcea, având pasageri doi tineri de 22 și 26 de ani, din aceeași localitate. Cu ocazia verificărilor, în autoturism au fost depistate mai multe sticle și doze cu băuturi alcoolice și pachete de țigări, fără documente de provenienţă, precum şi o ştampilă a unei societăţi comerciale. În urma continuării cercetărilor s-a stabilit faptul că cei trei bărbați au pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar din comuna Licurici şi au sustras bunurile identificate în autoturism. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a autorilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.