Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlceni arestați pentru furt calificat în Italia. 650.000 euro prejudiciu

Patru vâlceni, din Galicea si Ionești, judetul Valcea, cu vârste cuprinse între 22 si 36 de ani, cu mandate de arestare europene, au fost prinși de polițiștii vâlceni. Aceștia sunt acuzați de autoritățile italiene pentru furt calificat, prejudiciu ridicat la valoarea de 650.000 euro.

IPJ VALCEA informeaza:

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII VÂLCENI

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției nr. 2 Poliție Milcoiu și Secției nr. 4 Poliție Prundeni, au pus în aplicare moi multe mandate europene de arestare.

      În acest sens, la data de 30 mai a.c., polițiștii au identificat 4 persoane cu     vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, din localitățile Galicea și Ionești, pe numele cărora, autoritățile italiene au emis 4 mandate europene de arestare.

 Persoanele erau căutate, în vederea arestării, pentru comiterea în Italia a mai multor infracțiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 650.000 de euro.

 Cei 4 bărbați au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, ulterior, față de aceștia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

 Aceștia au fost introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vâlcea și Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de predare către autoritățile judiciare din Italia.

 Activitatea a fost desfășurată în colaborare cu polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale.