Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlceanca Maria Irina Majari, CREATOAREA celor mai SCUMPI pantofi din lume

Maria Irina Majari este creatoarea celor mai scumpi pantofi din lume. Pantofii Passion Diamond sunt din aur și diamante, iar pentru realizarea lor au fost necesare nouă luni de muncă. Preţul lor este năucitor: 17 milioane de euro.Pantofii sunt decoraţi cu două diamante de 15 carate impresionante și poziționate pe partea din față a pantofului, şi cu alte 235 de diamante mici care se deplasează de-a lungul marginii pantofului și coboară spre locul unde începe călcâiul, în timp ce talpa strălucește în aur.

„Pentru lansarea celei de-a doua colecții de pantofi, am vrut să creăm o piesă absolut unică în lume, folosind diamante reale”, a declarat presei Maria Irina Majari, co-fondator și director de creație al Jada Dubai. Locul de vis unde au fost prezentaţi pantofii nu ar putea fi decât în luxul din Burh Al Arab din Dubai, singurul hotel de șapte stele din lume, care găzduieşte lansarea la nivel mondial a pantofilor cu diamante Passion, consideraţi cei mai scumpi pantofi din lume.

Maria Irina Majari are 26 de ani şi este născută în Râmnicu Vâlcea. Ea a urmat cursurile Şcolii Generale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, iar din 2007 ale Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, specializarea Matematică-Informatică. După ce a urmat Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, ea a studiat design la Paris şi în Dubai, fiind iubita lui Hemani Karamchandani, şeful Passion Jewellers, bijutierul care a montat diamantele pe pantofi.

Irina Majari, designer-șef și co-fondator al mărcii Jada Dubai, spune pentru DubaiFashionNews că împreună cu partenera ei, Elena Trăistaru, care are o afinitate specială pentru modă, a încercat un proiect care să aducă o adevărată exclusivitate lumii modei. Şi aşa a luat naştere Jada Dubai.

„Provocarea pentru noi a fost să transformăm pantofii de vis în realitate. Industria încălțămintei ne-a apărut foarte provocatoare, deoarece este foarte dificil să găsim o marcă care are un nivel atât de ridicat de exclusivitate, care se vinde în cantități foarte limitate și care, în același timp, creează ceva cu adevărat unic. Folosim numai diamante, pietre semiprețioase și piele italiană de cea mai bună calitate” a declarat Maria Irina Majari pentru DubaiFashionNews.

„Materialele pe care le folosim pentru pantofii noștri sunt:
Diamante (alb și negru, și în diferite dimensiuni) tăiate strălucitor sau trandafiri.
Pietre semiprețioase, din safir alb, smaralde, rubine până la topaz, citrin, cuart roz, etc. Pietrele prețioase sunt tăiate genial, precum și tăiate cabochon.
Aur galben și platină într-un amestec care se aplică în interiorul și tălpile încălțămintei.
Cea mai bună calitate din piele italiană” a mai adăugat Maria Irina Majari.