Acasă Actualitate Vâlceanca Bianca Alexandra Gugulici, “sexy” imaginea Poliţiei Române

Vâlceanca Bianca Alexandra Gugulici, “sexy” imaginea Poliţiei Române

Pentru urările de 1 Mai, cei de la Poliția Română au ales să folosească chipul unei superbe domnișoare, aranjată și îmbrăcată în uniforma instituției. Fotografia cu Bianca Alexandra Gugulici a făcut ravagii în mediul online, iar internauţii s-au rugat să fie… arestaţi.

Strategia folosită de Poliţia Română pentru a atrage cât mai mulţi candidaţi la şcolile de profil a făcut ravagii pe Internet. Peste 360.000 de oameni urmăresc pagina de Facebook a Poliţiei Romane pe care au fost postate imagini cu poliţiste sexy. Una dintre ele este Bianca Alexandra Romulescu-Gugulici, care a promovat imaginea Poliţiei în vacanţa de 1 mai.

Numeroşi internauţi au crezut că tânără este un manechin plătit de Ministerul de Interne pentru a îmbunătăţi imaginea instituţiei. În realitate, Bianca Gugulici este agent de poliţie.

Bianca Alexandra Tomulescu-Gugulici este de fel din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea. Tânăra are 22 de ani, este scorpion şi lucrează în prezent la una dintre secţiile Poliţiei Capitalei, notează adevărul.ro.
Bianca este absolventă a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea şi a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

După ce a absolvit cursurile şcolii de la Câmpina în decembrie 2017, Bianca a fost repartizată la Poliţia Capitalei, unde, în mod normal ajung absolvenţii cu medii mari care îşi pot alege localitatea în care vor să-şi desfăşoare activitatea. Potrivit regulamentului, Bianca se află sub tutela unui ofiţer timp de şase luni, timp în care rezolva cazuri uşoare.

Surse din Ministerul de Interne susţin că Bianca Gugulici a ajuns imaginea Poliţiei Române, după ce a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apărea în uniforma de elev, împreună cu o altă colegă atrăgătoare.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.