Acasă Actualitate Vâlcean urmărit penal pentru că a prezentat o adeverință permanentă de la...

Vâlcean urmărit penal pentru că a prezentat o adeverință permanentă de la angajator FALSĂ!

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 13 aprilie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de falsși fals în declarații, prev. de art. 322 alin. 1, art. 323și art. 326 alin. 1 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vlădești.
În fapt, la data de 12.04.2020, organele de poliție au identificat în trafic pe raza comunei Vlădești un conducător auto care a prezentat o adeverință permanentă emisă de o societate comercială cu sediul în Râmnicu Vâlcea, adeverință din care reiese că persoana este angajată a respectivei societăți și că se deplasează în scop profesional. Din primele verificări a rezultat că persoana identificată nu este angajat al societății respective.
Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vlădești sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.