Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean, SNOPIT în BĂTAIE de 4 tâlhari. După ce a căzut la pământ, i-au furat portofelul

În urma investigațiilor efectuate în cadrul dosarului penal, autorii unei tâlhării comisă la data de 15 august a.c., pe raza comunei Măciuca, au fost identificați, luându-se măsura arestării preventive a persoanelor bănuite pe o perioadă de 30 de zile.

Astfel, la data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca, au fost sesizați cu privire la faptul că în centrul comunei, în apropierea barului, se află un bărbat care a fost agresat fizic. În urma deplasării la fața locului, a fost identificată persoana agresată, un bărbat de 42 de ani, din comuna Lădești, care prezenta urme de violență la nivelul ochiului drept, gurii și a urechii stângi.

Din verificări a reieșit că, în urmă cu o seară, persoana vătămată a fost urmărită de 4 bărbați, fiind lovit cu pumnii și doborât la pământ, timp în care i-a fost tras din buzunarul pantalonilor un portofel în care avea aproximativ 3.000 de lei.

A fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca, au fost identificați presupușii autori ai faptei, 4 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din comunele Fârtățești și Măciuca, iar la data de 19 august a.c., au fost prezentați Judecătoriei Bălcești cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă arestarea pentru 3 dintre aceștia.

Cercetările continuă, pentru probarea întregii activități infracționale.