Acasă Actualitate Vâlcean, plasat sub control judiciar, timp de 60 de zile, pentru VIOL...

Vâlcean, plasat sub control judiciar, timp de 60 de zile, pentru VIOL ȘI FURT

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Băile Olănești au efectuat cercetări față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit că ar fi violat o tânără din localitate și că ar fi distrus și sustras componente ale unui buldoexcavator aparținând unei societăți comerciale din orașul Băile Olănești, utilaj ce se afla în șantierul organizat în muntele Cheia – zona mânăstirea Pahomnie.
Față de el s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În fapt, s-a stabilit că, în noaptea de 23/24 iulie a.c., bărbatul prin constrângere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o tânără, din aceeași localitate. Totodată, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și a celor două posturi de poliție arondate Vlădești și Păușești Măglași, în colaborare cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale s-a stabilit că același individ de 41 ani, ar fi distrus și sustras componente ale unui buldoexcavator aparținând unei societăți comerciale din orașul Băile Olănești, utilaj ce se afla în șantierul organizat în muntele Cheia – zona mânăstirea Pahomnie, prejudiciul creat fiind de aproximativ 30.000 lei.
Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au prezentat ieri magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.