Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean ÎNŞELAT cu 7.000 lei prin METODA ACCIDENTUL

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din oraşul Călimăneşti a fost înşelat cu 7.000 de lei prin metoda „ACCIDENTUL” de un bărbat care l-a sunat şi s-a prezentat ca fiind poliţist, iar apoi procuror, prezent la faţa locului la un accident a cărui victimă este tatăl său.

După ce a depus banii în contul menţionat şi a înţeles că a fost păcălit, bărbatul a depus plângere, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au reuşit identificarea şi reţinerea lui A. Alexandru Iulian, de 24 de ani, din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, cunoscut cu antecedente penale. S-a stabilit că înşelătoria a fost pusă la cale în data de 24 septembrie a.c., botoşeneanul inducându-l în eroare pe M. Ionuţ din şi determinându-l să depună suma de 7.000 lei în contul acestuia.

În data de 3 octombrie a.c. suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în urma probatorului administrat în dosarul penal, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, iar în data de 4 octombrie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Rm. Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, magistraţii hotărând ca acesta să fie pus în liberate sub control judiciar. Deocamdată, prejudiciul nu a fost recuperat.