Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Un pumn l-a dus după gratii

Un bărbat, din comuna Bărbătești, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, după ce ar fi lovit cu pumnul un alt bărbat.

Ieri, 14 decembrie, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Bărbătești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă împotriva unui consătean al acestuia, de 62 de ani.

În fapt, la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 08.00, cei doi bărbați s-au întâlnit la intersecția Drumului Național 67 cu Drumul Județean 646 E, iar pefondul unor neînțelegeri mai vechi, a avut loc un conflict spontan între aceștia, P.C. lovindu-l cu pumnul în zona feței pe Ș.I.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a agresorului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, cercetările pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe continuând, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.