Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: Bihon

VÂLCEA: Mai multe anexe gospodăreşti au fost lovite de TRĂSNETE în timpul furtunii de aseară

FOTO: BihonPompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în data de 17.09.2017, la ora 22.50, în localitatea Băbeni pe strada Uzinei, pentru stingerea unui incendiu la un fânar proprietatea lui B.E. Până la stingerea incendiului, au ars: structura din lemn a fânarului pe o suprafață de aproximativ 50 mp și circa două tone de furaje. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins.

Tot la aceeaşi dată, la ora 23.30, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit în localitatea Cernișoara, pentru stingerea unui incendiu produs la mai multe anexe proprietatea lui D.N. Flăcările au cuprins o magazie construită din lemn care, până la stingere, a ars pe o suprafață de aproximativ 60 mp. De asemenea, au fost distruse bunuri aflate în interior (șase uși din lemn, 60 mp de parchet laminat și elemente de mobilier). Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit salvarea locuinței și a fânarului, aflate în imediata apropiere, după aproximativ o oră și jumătate de la sosirea pompierilor, incendiul fiind stins.

În ambele cazuri, cercetările efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat de la trăsnetele manifestate în timpul furtunii care s-a abătut asupra zonei.