Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Linie telefonică pentru familiile pacienților COVID-19

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că pentru a veni în sprijinul familiilor pacienților cu COVID-19 din județ a fost operaționalizată o linie telefonică – 0761780 028 – la care se pot solicita informații despre persoanele preluate de Ambulanță și transporate la spital.

Numărul de telefon este pus la dispoziție de către Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vâlcea și se adresează numai rudelor apropiate sau persoanelor autorizate de pacient.

Linia telefonică funcționează de luni până vineri, între orele 09:00 și 14:00.

În momentul apelării, solicitanții trebuie să ofere atât datele de identificare ale pacientului și cele personale (nume, prenume, serie și număr CI, domiciliu, gradul de rudenie), cât și un număr de telefon unde pot să fie contactați de către reprezentanții SAJ Vâlcea după obținerea de la unitatea spitalicească în care se află internat pacientul a informațiilor pe care le-au solicitat.

Precizăm că aceste convorbiri sunt confidențiale și vă aducem la cunoștință că dezvăluirea, distribuirea sau inițierea unor acțiuni de obținere de informații pentru care nu sunteți autorizați sunt interzise și pot să atragă răspunderea juridică. Convorbirea poate fi înregistrată de către dispecer.