Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

VÂLCEA: Doi morți la Grădiștea! Un bărbat și mama lui găsiți DECEDAȚI în grădina din spatele casei

foto arhiva În noaptea de 10 decembrie a.c., un bărbat din comuna Gradiștea a sesizat organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești prin 112 cu privire la faptul că tatăl său, de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, se afla decedați pe un teren din apropierea locuinței lor.
La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Secției 11 Zătreni, Poliției orașului Bălcești, Serviciului de investigații criminale Vâlcea, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea, care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă,în sensul că în grădina unei locuințe din comuna Grădiștea, sat Valea Gradiștii sunt identificate 2 cadavre care prezintă urme vizibile de violență ce par a fi produse de animale( 3 bovine și un taur, crescute în gospodărie).
Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vâlcea.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art 192 alin. 3 C.p.
Cadavrele celor două persoane decedate au fost transportate de catre lucrătorii Serviciului de Medicina Legala Valcea la morga Spitalului Judetean Valcea in vederea efectuarii necropsiei.