Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bărbat dat dispărut

UPDATE: Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au depistat bărbatul de 41 de ani, din Bărbătești, dispărut de la domiciliu. Acesta a fost redat în siguranță familiei. În noaptea de 21 august a.c., polițiștii l-au depistat în comuna Bărbătești, pe bărbatul dat dispărut de familie, de la data de 19 august a.c. În fapt, acesta își informase familia la data de 18 august a.c., că pleacă în orașul Horezu, la o frizerie, dar nu a mai revenit acasă, motiv pentru care a fost sesizată poliția. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta s-a deplasat în comuna Vaideeni, lucrând în această perioadă într-o gospodărie. Bărbatul a fost redat în siguranță familiei.

******

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari efectuează investigații în cazul unui bărbat dispărut de la domiciliul din comuna Bărbătești, aceasta nefiind găsit până în prezent.

La data de 19 august a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Bărbătești cu privire la faptul că, fiul său, Butoi Petre-Florin, de 41 de ani, a plecat de acasă cu o zi în urmă, spunând că se deplasează pe raza orașului Horezu, la o frizerie, pentru a se tunde și nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au efectuat verificări pentru găsirea acestuia, dar nu s-a reușit depistarea lui până în prezent.

În momentul dispariției, era îmbrăcat cu o cămaşă albă cu mânecă scurtă, pantaloni lungi de culoare verde, pantofi de culoare negru, avea capul descoperit şi prezenta un aspect neîngrijit prin aceea că avea părul netuns şi purta barbă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!