Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.antena3.ro

VÂLCEA: Accident cu trei victime la Budeşti. Vinovatul, băut fiind, a fugit de la faţa locului

FOTO: www.antena3.roÎn data de 22 iulie a.c., în jurul orei 01:55, B. Emil, în vârstă de 20 de ani, din comuna Budeşti a condus un autoturism pe DN 67 – Budeşti, iar la km. 197+950m, a intrat pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus de C. Gheorghe, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care circula regulamentar din sens opus.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane, toate fiind pasagere în autoturismul condus de C. Gheorghe. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Nu acelasi lucru se poate spune despre conducătorul auto B. Emil, care nu nu a putut fi testat cu aparatul etilotest pentru că a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie. Acesta s-a prezentat ulterior la sediul poliţiei la ora 05:55, moment în care a fost testat cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.