Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

USR-istă de frunte din Vâlcea, acuzată de hărțuire? Poliţia şi SRI, sesizate privind un dispozitiv GPS găsit sub o maşină

Autorităţile din Vâlcea au fost alertate miercuri, prin sistemul 112, de un bărbat din Râmnicu Vâlcea cum că sub maşina lui este montat un dispozitiv suspect, el depunând în cursul aceleaşi zile şi o petiţie prin care sesiza poliţia că o femeie i-ar fi adresat injurii şi expresii jignitoare, au informat joi, reprezentanţii IPJ Vâlcea.
Poliţiştii vâlceni spun că nu ştiu cine ar fi putut monta dispozitivul, dar că au în cercetare un dosar penal deschis pe numele femeii reclamată de proprietarul maşinii pentru injurii, după ce luna trecută şi fiul acestuia ar fi făcut sesizare la poliţie că aceasta îl hărţuieşte.
”Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit şi de fiul acestuia, un bărbat de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la comiterea infracţiunii de hărţuire de către o femeie de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea.
De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie, înainte de apelul pe 112, proprietarul maşinii a depus o petiţie la Poliţie prin care sesiza că aceeaşi femeie i-a adresat injurii şi expresii jignitoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.
Dispozitivul GPS a fost ridicat de către SRI, în acest caz poliţiştii făcând verificări să vadă dacă există vreo legătură între dispozitivul găsit sub maşină şi fapta de hărţuire sesizată de fiul proprietarului autoturismului.
Surse judiciare ne-au informat că acest conflict are bază un conflict amoros între vicepreședinta USR Râmnicu Vâlcea, Andreea Lumânăroiu și prietenul ei. Deocamdată se cunoaște faptul că la IPJ Vâlcea sunt înregistrate două plângeri penale împotriva Andreeei Lumânăroiu.
Până la ora publicării acestui articol nu am reușit să discutăm cu Andreea Lumânăroiu, însă punctul ei de vedere va fi găzduit oricând dorește de publicația noastră.