Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Unul dintre bărbaţii reţinuţi zilele trecute pentru înşelăciune, plasat sub control judiciar. Prejudiciu recuperat: 28.800 lei

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea efectuează cercetări în cadrul a 9 dosare penale, sub aspectul săvârşirii unor infracţiunii de înşelăciune, fapte comise în perioada ianuarie 2015 – noiembrie 2016, prin ”metoda împrietenirii” şi „schimb de bani, fonduri europene”.

Astfel, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii au reuşit identificarea lui P. M., de 49 ani, din municipiul Rm. Sărat, judeţul Buzău şi B. M., de 44 ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Referitor la măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore a celor 2 bărbaţi cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiunii de înşelăciune, prin ”metoda împrietenirii” la data de 22 martie a.c. s-a luat măsura controlului judiciar faţă de P. M., de 49 ani, din municipiul Rm. Sărat, judeţul Buzău.

Totodată poliţiştii au reuşit recuperarea din prejudiciu a sumei de 28.800 lei.