Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: ziarulunirea.ro

Un minor vâlcean a comis trei infracțiuni într-o singură seară

FOTO: ziarulunirea.roLa data de 21 august a.c., in jurul orelor 22:10, polițiștii din cadrul Sectiei 8 Politiei Rurala Lapușata au fost sesizați de un bărbat din comuna Copaceni, cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras de pe un teren alăturat locuinței, neîmprejmuit, autoturismul proprietate personală, abandonându-l ulterior pe Drumul Județean 676.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea autorului în persoana unui tânăr de 16 ani din comună. Din verificări a reieșit că băiatul a văzut mașina în curte, cu cheile în contact și s-a urcat la volan intenționând să se deplaseze până la magazinul din sat, însă pe drum a intrat cu autoturismul în șanț și nu a mai reușit să-l pornească, motiv pentru care l-a abandonat în drum.

Polițiștii au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcotest a rezultat valoarea de 0,40 mg/l alcool in aerul expirat. În cauză s-a intocmit dosar penal.