Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Observator

Un cântăreţ de manele din Vâlcea a accidentat mortal o bătrână

foto: ObservatorO femeie de 87 de ani a murit în judeţul Argeş, în urma unui accident produs de un cântăreţ de manele din Vâlcea.

Evenimentul rutier a avut loc duminică seara în localitatea argeşeană Cuca. O femeie de 87 de ani a fost acroşată de un autoturism care venea din localitatea Stănicei spre DN7. Grav rănită, bătrâna a fost dusă la Spitalul Judeţean Argeş, însă a decedat puţin mai târziu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au identificat pe T.I., de 27 de ani, cunoscut sub numele din scena Dani Chinezu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

El a fost reţinut marţi, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu

La auzul aceşti veşti rudele bătrânei au sărit ca arse! O vecină care a intrat în curte cu doar câteva secunde înainte de accident a declarat că bătrâna a fost lovită şi abandonată.

Doar ce o salutase pe Filofteia Vlad, ulterior a auzit o bubuitură puternică. Maşină condusă de tânărul vâlcean se află în curtea IPJ Vâlcea şi are parbrizul înfundat pe partea dreaptă, semn că a fost reparată recent!