Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trei mituri false despre cazinourile online

Orice fenomen are propriile mituri și concepții eronate, iar cazinourile nu fac excepție. Acest mod de distracție este foarte iubit de multă lume, iar prejudecățile și miturile cu privire la sălile de joc nu lipsesc. Poveștile care le înconjoară sunt de obicei false, iar dovezile lipsesc cel mai adesea. Cu toate acestea, ele persistă și continuă să influențeze în subconștient orice jucător.

Pariorii sunt deseori superstițioși iar multe prejudecăți și legende legate de cazinouri ajung să le modifice comportamentul. Să demontăm trei din cele mai cunoscute afirmații false despre cazinourile online.

1.     Cazinourile online au jocuri deja trucate

Unul din cele mai cunoscute mituri legate de jocurile de noroc este cel legat de corectitudinea cazinourilor. Să înțelegem ce se află în spatele acestei legende : cazinourile trișează întotdeauna. Cazinourile online moderne oferă jocuri verificate și certificate în privința corectitudinii. Toate jocurile de masă, sloturi, loterii și diverse tipuri de jocuri de cazino sunt analizate de laboratoare independente care demonstrează că rezultatele jocurilor sunt aleatorii și nu trucate în favoarea cazinourilor.

De exemplu, cei care joacă poker la mesele virtuale puse la dispozitie de Pokerstars, pariază și participă la joc sunt protejați de sisteme de securitate cibernetică, iar cazinoul oferă pariuri corecte și certe.

Cazinourile nu au nici un interes să își înșele jucătorii. Ca orice afacere, cazinoul are scopul de a obține profit și cât mai mulți clienți. Acest principiu aparent de bază se numește avantajul casei sau marginea casei și fiecare joc prezent în cazinourile online are o astfel de margine.

Avantajul cazinoului ar trebui privit ca o rentabilitate procentuală garantată la cazinou sau, invers, ca o pierdere procentuală certă a pariurilor jucătorilor. Rata de returnare la jucător are rolul de a oferi indicii statistice cu privire la șansele de câștig.

2.     Cazinourile nu vor plăti dacă câștigi

Iată încă un mit care circulă printre jucători. Mulți din cei care și-au văzut refuzate retragerile, dau imediat vina pe cazinouri. Nu este deloc așa. Legea impune cazinourilor verificări fiscale stricte.

În afară de repercusiunile legale, imaginați-vă ce scandal s-ar isca referitor la un cazino online,  în cazul în care pur și simplu ar refuza unui parior ceea ce a câștigat legal. În era internetului, știri ca aceasta devin virale în cel mai scurt timp și, credeți-ne, niciun cazinou licențiat cum este de exemplu Luck Casino, nu își va risca reputația prin neplata câștigurilor.

Există cazuri în care vi se poate refuza o plată, dar motive sunt toate legate de o anumită încălcare a Termenilor și Condițiilor cazinoului. De exemplu, cazinoul poate refuza o retragere dacă aceasta se face prin altă modalitate decât s-a efectuat depunerea ( este o regulă bine-cunoscută).  Uneori, jucătorii încearcă forțări ale regulilor, de exemplu nu respectă condițiile de rulaj ale bonusurilor iar drept consecință nu pot retrage bani. Un alt exemplu ar fi solicitarea de retragere a unei sume mari atunci când contul de jucător nu este verificat și validat de cazinoul online.

Jucătorii trebuie să citească cu atenție Termenii și Condițiile participării la pariere, iar retragerile și plățile câștigurilor se vor face în mod corect și absolut legal.

3.     Dacă câștigi prea mult, jocul se blochează

Acest mit provine din lumea cazinourilor terestre, unde păcănelele se mai blocau uneori sau rămâneau fără monezi. Legenda s-a perpetuat și în zona cazinourilor online moderne, unde cel mai probabil un blocaj al jocului se datorează unei disfuncționalități a conexiunii la internet.

Avantajul cazinoului funcționează pe termen lung, așa că nu are nici un sens ca un cazinou să te oprească din a juca (chiar dacă câștigi ) deoarece și-ar submina propriul model de afaceri. Să pariezi mai mult înseamnă să-ți crești propriile șanse de a obține câștiguri, dar crește și șansa cazinoului de a profita. Cu alte cuvinte, a te ține departe de jocuri nu favorizează nici un cazino, iar când jocul pare să înghețe sau să se blocheze, cel mai probabil jucătorul trebuie să verifice dispozitivul de pe care pariază.