Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE! Bărbat MORT după ce a fost surprins de prăbuşirea unei falii de nisip, la o firmă din Budești

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost surprins, joi, de prăbuşirea unei falii de nisip dintr-un depozit aflat în incinta unei firme care se ocupă de prelucrarea agregatelor de balastieră din satul Budeşti, judeţul Vâlcea. Victima a fost scoasă de pompieri de sub nisip, dar era inconştientă.

”Angajaţii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în urmă cu puţin timp, în localitatea Budeşti, sat Budeşti, pentru salvarea unei persoane surprinsă de prăbuşirea unui mal de nisip, în incinta unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare şi desfacere a agregatelor de balastieră. Acesta (bărbatul – n.r.) ar fi fost surprins de desprinderea unei falii dintr-un depozit de nisip, care din cauza temperaturilor scăzute a îngheţat”, a transmis ISU Vâlcea.

În urma dezgheţului, nisipul s-a prăbuşit peste bărbat, acoperindu-l în totalitate. Victima a fost localizată în partea inferioară a unui buncăr încărcat cu nisip.

Au intervit patru echipaje de de salvare (1 ASAS, 1 container multirisc, descarcerare, 1 SMURD si un SAJ cu medic), operaţiunile fiind îngreunate de prăbuşirea continuă a nisipului.

Victima a fost extrasă, fiind inconştientă, astfel că s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, a fost declarat decesul începând cu ora 11:32 de către medicul SAJ, în urma manevrelor de resuscitare fără rezultat, pacientul fiind în asistolie/stop cardio respiratoriu ieresuscitatabil.