Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TOP 3 cele mai mari viteze depistate în urma RAZIEI SPR în judeţul Vâlcea! Peste 10 de şoferi au rămas fără permis

În weekend, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe principalele artere de trafic, pentru depistarea vitezomanilor.

În urma analizelor efectuate de Poliția Rutieră Vâlcea s-a constatat faptul că, în primele 5 luni ale acestui an, la nivelul județului Vâlcea, principala cauză de producere a accidentelor rutiere a fost viteza neadaptată la condițiile de drum, care a generat producerea a 30 de accidente rutiere, soldate cu 4 morți, 6 răniți grav și 54 de răniți ușor.

Polițiștii au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 25.000 lei, dintre care 51 pentru depășirea vitezei legale. De asemenea au fost reținute 10 permise de conducere, 6 pentru depășirea vitezei legale și 4 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.

Clasamentul pentru cele mai mari viteze depistate este următorul:

Locul 1: pe raza localității Țuțulești, Drumul Național 7 pe un sector cu limita de 70 km/h, a fost depistat un autoturism, condus de un cetățean sârb, rulând cu viteza de 146 km/h.

Locurile 2 și 3 sunt ocupate de 2 vâlceni care au fost depistați conducând autoturisme, pe Drumul Național 64, pe raza localității Râureni, cu vitezele de 140 respectiv 134 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

Toți au rămas pietoni pentru 90 de zile și au fost sancționați contravențional.