Acasă Actualitate Taximetriştii tâlhari, săltaţi de mascaţi

Taximetriştii tâlhari, săltaţi de mascaţi

În dimineaţa zilei de marţi, 15 octombrie a.c., poliţiştii Capitalei au organizat o razie de amploare în Bucureşti, dar şi în judeţele limitrofe. Mascaţii i-au vizat pe taximetriştii care tâlhăreau şi şantajau clienţii, făcând percheziţii şi ridicându-i chiar de la locuinţele lor.

Oamenii legii au vizaţi 24 de bărbaţi, care locuiesc în Bucureşti, Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu. Taximetriştii sunt acuzaţi că racolau clienţi din zona aeroportului Otopeni, în special străini, pe care îi tâlhăreau şi îi şantajau. Se ajungea la şantaj şi tâlhărie după ce clienţii îşi dădeau seama că au fost păcăliţi şi refuzau să plătească sumele uriaşe pe care taximetriştii le cereau. Aşadar, după ce refuzau să plătească, le erau furate bunurile, telefoanele, portofele şi erau bătuţi.

Trebuie menţionat că acţiunea de amploare a poliţiştilor a avut loc după ce, zilele trecute, doi englezi au fost înjunghiaţi în Bucureşti de un taximetrist, din cauza faptului că nu au vrut să plătească suma mult prea mare cerută de şofer.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.