Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: IJJ Valcea

Tânăr prins cu droguri asupra lui, în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

Sursa foto: IJJ Valcea

Dacă săptămâna trecută jandarmii vâlceni au descoperit 2 tineri ce dețineau substanțe ilegale asupra lor, ieri, 02 septembrie a.c., a fost rândul unui tânăr de 27 de ani să fie prins de către jandarmi.

Patrula de jandarmi aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza cartierului Ostroveni, l-au observat pe R.A.G. având un comportamanet suspect. Aceștia au procedat la legitimarea și executarea controlului corporal preventiv, ocazie cu care au descoperit asupra tânărului două bile de staniol în care erau introduse resturi vegetale de culoare verzui-maro, ce prezentau un miros înțepător, precum și o rolă de hârtie de culoare maro, având ca scop confecționarea țigaretelor.

Tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii 143/2000 art. 4 ,,Cultivarea,producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărararea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.’’

Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât și obiectele găsite asupra bărbatului au fost înaintate către Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.