Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Starea de sănătate a comicului Nae Lăzărescu s-a înrăutăţit

Zvonurile care au apărut în iulie despre problemele de sănătate ale celebrului actor încep să se adeverească. Apropiaţii lui Nae Lăzărescu (71 de ani) se declară îngrijoraţi de soarta acestuia. După ce în luna iulie a anunţat că ar putea fi nevoit să ia o pauză de la actorie din cauza unor probleme de sănătate, Nae Lăzărescu pare să se simtă din ce în ce mai rău.

Dacă Nae Lăzărescu refuză să dezvăluie care este diagnosticul medicului, dând vina pe oboseală pentru perioada grea prin care trece, apropiaţii acestuia susţin că ficatul bolnav este adevărata cauză pentru aspectul slăbit şi bolnăvicios al actorului: „Şi noi de facem griji pentru el”, a spus o persoană din anturajul actorului. „Nae Lăzărescu ştie ce are. Doctorii nu sunt prea optimişti. Săracul… e vai de el. Are probleme cu ficatul… Se usucă pe picioare, e slăbit, nu mai are vlagă, e palid, nu mai are putere… El nu vrea ca lumea să afle de ce suferă şi familia ţine diagnosticul secret… E dureros, vă daţi seama. El nu vorbeşte cu noi despre asta atunci când ne întâlnim la spectacole”, a adăugat aceeaşi persoană.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941. Este cunoscut în mod special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.