Acasă Actualitate Şofer din VÂLCEA, implicat într-o tamponare în Bulgaria, ajutat de poliţişti cu...

Şofer din VÂLCEA, implicat într-o tamponare în Bulgaria, ajutat de poliţişti cu asigurarea

foto arhiva

foto arhiva Zilele trecute, ultima serie de polițiști români care a desfășurat activități de ordine și siguranță publică, împreună cu polițiști bulgari, în stațiunea montană Bansko, și-a încheiat misiunea. Peste 1.500 de turiști români au beneficiat de consiliere din partea polițiștilor români în diferite situații ce au necesitat sprijin pentru rezolvarea unor probleme.

Este al șaptelea sezon de iarnă în care se organizează asemenea misiuni, activitățile anterioare bucurându-se de apreciere din partea turiștilor din România, care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct polițiștilor români, pentru soluționarea unor probleme, deși se aflau pe teritoriul altui stat.

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii români au fost sesizați de un bărbat, de 53 de ani, din Vâlcea, cu privire la faptul că, în urma tamponării cu un autoturism înmatriculat în Serbia, a constatat că asigurarea acestuia nu poate fi folosită în România, fiind valabilă doar pe teritoriul Turciei și Bulgariei.

În urma relaționării polițiștilor români cu autoritățile bulgare competente, cetățeanului român i-a fost deschis dosar de daună la asiguratorul bulgar.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.